Evenimente Maia Catering

Petreceri de Craciun 2011

Maia Catering a organizat in perioada 05 – 22 Decembrie 2011 petreceri de Craciun pentru firme in cele mai diverse locatii si combinatii de servicii, atat la sediul clientului , cat si in locatii speciale inchiriate pentru aceasta.
Dintre clientii care au apelat la noi enumeram: Axway Romania, Professional, Avery Dennison, Autoritatea Aeronautica Romana, Actavis s.a. Acestora li s-au adaugat numeroase persoane fizice care au ales meniurile noastre speciale de Sarbatori.
Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim pentru incredere si sa le uram un an 2012 cu impliniri pe toate planurile!

Provident 5 ani

Maia Catering a fost onorata sa asigure in data de 5 Iulie 2011 serviciile de catering si organizare pentru sarbatorirea a cinci ani de existenta pe piata romaneasca a Provident Financial, in prezenta Excelenþei Sale Domnul Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România.

La mult ani Provident! Va dorim mult succes in continuare!

2010 – un an cu suisuri si coborasuri

2010 a fost si pentru Maia Catering un an plin de provocari.
Am incercat si bucuriile date de vechi clienti care au apelat iar si iar la serviciile noastre, dar si dezamagirile datorate numarului general de comenzi.
A fost un an in care am achizitionat clienti noi de prestigiu, precum British Council sau nou infiintata ZeceTV.
In mai am participat ca parteneri la Congresul International ELSA. In iunie am servit la Academia Romana, iar in septembrie am asigurat cateringul la deschiderea unui nou magazin PROFI in Bucuresti. Ne-am bucurat impreuna cu sponsorizatii nostrii de un eveniment cultural de mare amploare la Maratonul Teatrului Independent de la Sala Dalles, tot in septembrie.
De Craciun am organizat mesele de sezon pentru cativa dintre clientii nostrii fideli (Provident Financial, Autoritatea Aeronautica Romana) si am asigurat cateringul pentru locatii speciale noi (baruri, cafenele), inclusiv pentru Revelion.
Astfel, alaturi de clientii traditionali – carora le multumim din nou si pe aceasta cale – pasim cu incredere in noul an, pentru care ne dorim in primul rand o calitate cat mai inalta pentru toate serviciile noastre si sa ne ridicam propriul standard in acest sens.

Gelu Pasvantu, manager Maia Catering

Sfintirea Bisericii Sfanta Treime

In data de Duminica, 30 August 2009, firma noastra a fost onorata sa asigure servicile de catering pentru masa data in cinstea sfintirii Bisericii Sfanta Treime din Bd. Lacu Tei. Preafericitul Patriarh Daniel, prezent la eveniment, ne-a laudat cu aceasta ocazie produsele, in special sarmalele traditionale din carne de porc in foi de varza.

Casual Networking Day

Alaturi de BNI Romania, Maia Catering s-a ocupat in data de Marti, 26 Mai 2009 de asigurarea Casual Networking Event, un eveniment de networking neconventional pentru tinerii antreprenori. Intalnirea a avut loc la Orange Concept Store, Cafe Concept (etaj) incepand cu orele 17.30. La eveniment au avut loc numeroase schimburi de idei, de contacte utile celor mai diverse tipuri de afaceri. Antreprenori de succes au ciocnit un pahar de vin si au gustat din produsele noastre, iar cadrul informal a favorizat creearea de legaturi personale valoroase.

Crosul Padurii

Maia Catering va invita, alaturi de Viitor Plus, in data de 30 Mai 2009, in Parcul Herastrau, la Crosul Padurii. Desi bugetul alocat sponsorizarilor nu poate fi foarte mare – pentru noi este o bucurie si o datorie de onoare sa sprijinim cat de mult putem activitatile sociale, asa cum ar trebui sa o faca toti anterprenorii responsabili.

Imagini de la evenimentele de catering organizate de firma noastra