Portofoliu Maia Catering

CE SPUN CLIENTII MAIA CATERING

Totul a fost foarte ok, toata lumea a fost multumita de mancare. Va multumesc mult pentru tot si cu siguranta vom mai colabora.

Catalina Oproiu, Oracle Romania

Catering-ul (pentru diverse evenimente) organizat cu Maia a starnit aprecierea tuturor participantilor. Unul dintre evenimente a avut chiar audienta internationala insa mancarea a fost complimentata de toata lumea. De asemenea, de remarcat promptitudinea tuturor celor de la Maia Catering in tot ce a presupus organizarea acestor evenimente.

Elena Sandru, Regional Manager, Oracle Romania

Consideram ca Maia Catering sunt foarte eficienti in servire si punctualitate. In numeroasele colaborari pe care le-am avut in decursul ultimului an am fost placut impresionati de flexibiltatea si profesionalismul de care au dat dovada.

Andreea Mirea – Corporate Affairs Assistant, Provident Financial

Institutul de Cercetari pentru Inteligenta Artificiala vã multumeste pentru colaborarea cu ocazia Seminarului International organizat in 1 – 2 iunie 2010 si vã felicitã pentru calitatea serviciilor oferite.

Dr. Mat. Angela Ionitã, Director Stiintific ICIA

In legatura cu evenimentul organizat vineri, 02 iulie, pentru care dumneavoastra ati asigurat serviciul de catering, doresc sa va multumesc pentru calitatea serviciilor oferite, profesionalismul de care ati dat dovada. Totodata doresc sa va multumesc pentru promptitudinea cu care ati dat curs solicitarilor noastre.

Cristina Bunescu, Senior Product Manager Trade Finance

Serviciile dumneavoastra au fost excelente.

Bogdan Oprescu, Warranty Specialist BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucuresti

Multumim mult pentru sprijinul acordat in organizarea Maratonului Teatrului Independent, pentru calitatea serviciilor, a produselor. Multumim pentru incredere si pentru ajutorul permanent pe care ni-l acordati, atat de vital pentru o institutie culturala independenta cum este teatrul nostru.

Alexandru Secareanu, director de proiecte, Teatrul Apropo