Servicii catering evenimente Bucuresti

1. Preparate culinare pentru orice împrejurare

Bucataria noastra are un profil traditional românesc completat cu preparate din bucataria italiana (pizza, paste, salate), dar si câteva retete frantuzesti sau cu tenta asiatica.
Principala noastra mândrie este aceea ca la mesele organizate de noi se golesc farfuriile. Este adevarat ca nu oferim preparate sofisticate cu nume greu de rostit, dar participantii vor avea parte de o experienta culinara variata si savuroasa. Organizatorul evenimentului nu va trebui nici o clipa sa se teama ca se va termina mâncarea. Sau daca acest lucru se întâmpla – diferenta se va regasi în buzunarul celui care achizitioneaza serviciile noastre de catering. Pentru ca meniurile oferite de noi asigura o transparenta totala în ceea ce priveste raportul dintre sortimentul de produse, gramajele fiecaruia si costurile finale.

Bucatarii nostri realizeaza preparate pentru cele mai variate gusturi si împrejurari

De la evenimentele clasice cu mai multe feluri traditionale (nunta, botez, cununie civila, aniversari) – pâna la bufete sofisticate cu produse premium pentru petreceri corporate, taieri de panglica, congrese si festivitati.

Pentru cursuri si traininguri oferim de la coffee break si gustari pâna la mese de prânz rapide si gustoase, inclusiv în varianta ambalata. Pentru deplasari, excursii sau zile de filmare pentru productii cinematografice am realizat diferite tipuri de sandwichuri si preparate reci consistente, pentru toate tipurile de bugete.
Pentru tratatii rapide în cadrul unor vernisaje, sau pentru tombole organizate de catre cazinouri am conceput o gama speciala de mini-sandwichuri, produse premium cu un aspect deosebit si cu un foarte atragator raport calitate-pret.
Pentru întâlniri de afaceri avem oferta cheese & wine sau platourile de rulade umplute asortate, iar pentru petrecerile de tineret recomandam combinatiile de platouri cu finger food ce se pot servi cu mare usurinta de-a lungul întregii seri. Pentru copii preparatele ”mini” vor fi o încântare, iar grija noastra va fi sa excludem din meniul acestora produsele nerecomandate pentru vârsta lor.

În portofoliul nostru stau cu mândrie si piesele întregi: de la purcelus de lapte la curcan la cuptor decorat si miel la protap. Acestea îsi au locul la evenimente speciale: inaugurari de firma sau petreceri în aer liber. Iar pentru doamnele care tin la silueta avem salate pe toate gusturile: simple, compuse sau cu ingrediente exotice.
La final dulciurile: torturi personalizate sau clasice, platouri cu mini-prajituri de cofetarie, prajituri de casa la care folosim doar ingrediente naturale.
Va invitam sa gustati din toate, cu masura!

2. Servicii suplimentare pentru orice tip de eveniment

Maia Catering poate asigura logistica necesara pentru orice tip de eveniment, de la 10 la 500 de persoane, atat la domiciliul sau sediul clientului, cat si in spatii special amenajate.
Vesela, tacamurile, fetele de masa, servetelele, materialele colorate in nuantele dorite de client – toate acestea pot fi puse la dispozitie din resurse proprii.
Pentru alte servicii necesare unui eveniment reusit – ospatari, aranjamente florale, baloane si artificii, echipa de improvizatori, fotograf, cameraman si sonorizare – toate acestea le putem oferi la pachet, dupa caz si dupa preferinte, prin colaboratorii nostrii ale caror abilitati le-am testat de-a lungul timpului, astfel incat clientul sa nu aiba surprize neplacute. Noi va putem lua toate aceste griji de pe cap, asigurandu-va un eveniment reusit, fara complicatii de vreun fel, de la A la Z!